+32(0)9 396 60 80 info@fixteam.be

CAMERA INSPECTIE

Een verstopping voorkomen? Onze vakman voert een preventieve inspectie en reiniging van uw riool uit.

Ontstoppen

Verstopping

Hoge druk

Spiraal of frees

Camera inspectie

Bij een camera inspectie gaat onze vakman met een minuscule geavanceerde kleurencamera aan een flexibel snoer op zoek naar de oorzaak van een slecht functionerende afvoer of riool.

Verstoppingen, lekken, beschadiging door grondverzakking en wortelgroei worden zo gedetecteerd en exact gelokaliseerd. Onnodige grond- en braakwerken worden hierdoor vermeden.

Preventieve inspectie van uw riool- en leidingstelsel

Een preventieve inspectie van een riool- en leidingstelsel is aangeraden bij de verkoop of aankoop van een (nieuwe) woning.

Bij een nieuwbouw of renovatiewoning kunnen resten van bouwpuin of steengruis vaak voor problemen zorgen, terwijl bij oudere woningen urineresten, vet- en kalkafzetting voor de nodige problemen zorgen.

Controle staat leidingen en riolering

Ons camera inspectie systeem filmt de staat van uw leiding en riolering en kan u bezorgt worden. U kan de beelden gebruiken bij de verkoop of aflevering van een (nieuwe) woning. Het geeft de koper een gerust gevoel dat hij de eerste jaren gevrijwaard is van riolerings- of afvoerproblemen.

Rioleringen gereinigd

Maak een afspraak

Een camera inspectie van uw rioolstelsel of afvoerstelsel. Wij traceren een acute verstopping of voeren een inspectie naar de staat van uw leidingstelsel uit.

+32 (0)9 396 60 80