+32(0)9 396 60 80 info@fixteam.be

ONTSTOPPINGSDIENST

Heeft u een verstopping thuis of op het werk ? Onze vakman komt snel bij u langs.

Ontstoppen

Verstopping

Hoge druk

Spiraal of frees

Ontstoppingsdienst

Verstoppingen doen zich voor aan de afvoer van uw gootsteen, douche of toilet. Uw gootsteen verstopt door de aanwezigheid van voedselresten, vetresten en vuil. De afvoer van uw douche verstopt door een teveel aan haar- en zeepresten. Een overmatig gebruik van wc-papier, de aanwezigheid van niet in water oplosbare materialen of een sterke afzetting van urinesteen in combinatie met kalkafzetting kan uw wc verstoppen.

Deze problemen zelf aanpakken met kokend water of chemische ontstoppingsmiddelen kan ernstige schade veroorzaken aan kunststof leidingen. Tevens zijn de meeste chemische producten niet milieuvriendelijk.

Als meerdere afvoeren (gootsteen, douche, wc) verstopt zitten lokaliseert het probleem zich bij de centrale afvoer en moet de riool ontstopt worden. Uw rioolstelsel kan verstoppen door afzetting op de buizen, verkalking, grondverzakking of wortelgroei.

Bij verstopping doet u best beroep op onze snelle professionele dienstverlening.
U vreest voor schade (breekwerk) en vuil ? Wij gebruiken de modernste technieken en apparatuur. Hiermee speurt onze vakman de verstopping op en verwijdert ze op een propere en efficiƫnte wijze.

Rioleringen gereinigd

Maak een afspraak

Efficiƫntie en snelheid zijn kernwaarden van onze service. Wij streven bij elke interventie naar een propere en doeltreffende afhandeling.

+32 (0)9 396 60 80